2013. augusztus 30., péntek

Keresőoptimalizálás, keresőmarketingen keresztüli látogatottság növelés haladó linképítéssel, SEO


Keresőoptimalizálás, linképítés, keresőmarketing a Denniss féle Sufnibótban

Keresőoptimalizálás és keresőmarketing. Ezeket a szavakat egyre gyakrabban halljuk, és egyre inkább mint valami olyan dolgot ami ahhoz elengedhetetlen hogy egy cég egyáltalán létezni tudjon. Az érzés egyébként egyáltalán nincs a valóságtól elrugaszkodva, hiszen már a Google, és egyéb internetes keresők hőskorában is sok cég menedzsere rájött hogy ha valahogy a keresési listák élére kerülnek akkor abból közvetlen profitot tudnak kitermelni. Ezzel kezdetét is vette a látogatottság növelés lehetőségének a tanulmányozása. El is nevezték műveletet SEO-nak mely az angol Search Engine Optimization = keresőoptimalizálásnak a betűszava. Ahogy haladt az idő egyre nagyobb hangsúlyt kapott ebben a műveletben az ún linképítés, ami egyben a keresőoptimalizálás egyik legjelentősebb elemévé vált, olyannyira hogy mára már léteznek direkt csak linképítésre szakosodott cégek, sőt olyan szoftverek amelyek feladata elvileg a villámgyors linképítés. 

Azért csak elvileg mert ez a típusú keresőoptimalizálás nem a "természetes" linképülés, márpedig a keresők igyekeznek csak a természetes módon értékesnek számító azaz az adott szóra kereső emberek számára valóban hasznos tartalmat szolgáltatni. Márpedig ez a villám módszer mesterséges manipuláció, melyet ma már drasztikusan szűrnek is a keresők. Ez az amiért haladó linképítésre van szükség ma már, olyanra ami figyelembe veszi a keresők irányelveit. Ezt viszont nem lehet csak egy program segítségével megoldani, ezért a sok befektetett munkaóra nem kikerülhető. Ha viszont Önnek nincs feleslegesen sok ideje erre a célra akkor itt vagyunk mi, aki mindezt a keresőmarketinggel kapcsolatos hercehurcát elvégzi Ön helyett, míg Ön a saját szakmájában lehet profi.

Pontosan mit is jelent mindez?

Végigvisszük az oldalát a keresőoptimalizálás folyamatán, kijelöljük az Ön oldalára jellemző keresőszavakat, majd elvégezzük az oldalán a szükséges ún. onsite módosításokat, majd az offsite műveleteket linképítéssel egyetemben. Természetesen ez nem egy 10 perces munka, sokkal inkább egy néhány hónapig eltartó folyamat, melynek során Önnek lehetősége nyílik végig ellenőrizni hogy hogyan fog az oldala a keresőlisták egyre jobb pozícióiba kerülni, ezzel egyre több látogatót vonzani, megvalósítva a látogatottság növelést, és a megnövekedett érdeklődők számából egész biztosan egyre több vevő vagy ügyfél fogja Önt megtalálni.

Sajnos mint ahogy korábban íródott is, nem tudunk gyors munkát ígérni, de ha tartós, korrektűl végzett keresőmarketing szolgáltatást keres akkor klikkeljen a SEO oldalunkra a kapcsolatfelvételhez illetve további információkért:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése