2013. augusztus 30., péntek

SMS reklám, SMS kampány hatékonyan és pénztárcakímélp konstrukcióban

SMS reklám, sms marketing, sms kampány, sms hirdetés


Ha SMS marketingről beszélünk, akkor minden bizonnyal a méregdrága és bizonytalan kimenetelű leginkább presztízscélú hirdetések jutnak az ember eszébe, pedig a mi sms reklámunk pontosan ennek ellentéte. 

Mi feltételezzük hogy Ön azért keres sms hirdetés vagy egyáltalán bármilyen hirdetési lehetőséget mert vevőket vagy ügyfeleket szeretne szerezni. Ezért mi az sms kampány szolgáltatásunk nem árasztja el az ügyfeleit, egy sms reklám csak egyszer jelenik meg egy telefonszámon bizonyos időn keresztül. 
Nincs szüksége bizonytalan forrásokból pénzért megvásárolt telefonszámlistára, mégis valós számokra fog elküldődni, létező személyeknek. Ezt a rendszer működése automatikusan szavatolja. A technikai részleteket most nem írnám le, ám teljesen logikus módon átláthatóvá tettük. 
Az átláthatóság jegyében az oldalunk belső felületén helyet kapott egy sms marketing menedzsment felület is ami a szerződött partnerek számára elérhető és lehetővé teszi az sms reklám szöveg valós időben történő módosítását, és a kiküldött üzenetek mennyiségének szintén valós idejű monitorozását az esetleges szövegmódosulatok szerinti lebontásban is. 
Ez azt jelenti ha Önnek tegyük fel napi akciói vannak akkor akár minden nap vagy naponta többször is változtathat az sms hirdetés szövegén mindenféle felár vagy extra díj nélkül, és teheti mindezt saját kezűleg. Minden ezen kívüli funkciót a rendszer automatikusan elvégez.

Érdemes az elküldött mennyiségről is néhány szót ejteni, hiszen mi nem egy valamilyen ismeretlen forrású "címlistát" használunk. Ez az sms marketing úgy működik hogy az Ön szövege az egymással kommunikáló emberek üzenetébe épül be az ő beleegyezésükkel, ami miatt ők jelentős kedvezményt kapnak. Ez az ami miatt nem kell kéretlen üzenetként küldjük a hirdetéseket. Tehát a napi üzenetekből egy hirdető partner részére hozzávetőlegesen 200 db áll rendelkezésre mely havi szinten 6000 reklám megjelenését jelenti. Ebből 5000 garantálható, és az utóbbi hónapok példája azt mutatja hogy 8000-9000 valós megjelenés valósul meg.

Tudjuk ezt úgy tenni hogy a normál sms árának töredékében történik, tehát meglehetősen pénztárcakímélő megoldásról beszélünk.

Tetszik amit eddig olvasott?
Akkor ne habozzon, klikkeljen az SMS marketing, SMS kampány és SMS reklám oldalunkra hogy még többet tudhasson meg róla, illetve a kapcsolatfelvételi adatokért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése