2013. augusztus 31., szombat

Ingyensms küldés regisztráció és mennyiségki korlátok nélkül

Denniss féle Ingyenes SMS küldés


Itt az ingyenes sms küldés lehetősége! Küldj bármennyi ingyensms-t a haveroknak ismerősödnek vagy épp a nagy Ő-nek! Itt teljes a szabadság!  Nem pusztán itthonra, Magyarországra küldheted őket ingyen hanem az egész világba, hogy igazi kozmopolita lehess! Abban biztos lehetsz hogy nálunk az ingyen sms -ért cserébe nem kell kismillió gusztustalan felugró ablakon, felnőtt-tartalmú hirdetésen és gagyin szerkesztett olvashatatlan  oldalon átverekedned magad. Egy letisztult, jól átlátható átgondolt egyedi sms küldőt fogsz találni.
Hogy mitől egyedi?
Elsősorban hogy ez egy működő ingyen sms oldal, azaz elküldi az üzenetet. Mindemellett lehetőséged nyílik arra is hogy saját telefonkönyvet ments el aminek segítségével nem kell beírnod az ismerőseid számát, elég egyszerűen csak kiválasztanod a lenyíló menüből, és már írhatod is a szöveget. Már most elő vannak készítve egyéb lehetőségek is, így aztán egyre több újdonság is várható.
Hallva a sok hiszékeny embereknek szánt rémhírt néhányan kérdezhetik és akik elhiszik az ilyen történeteket, meg is kérdezik még ez után is:
-És ez tényleg ingyenes?
-Igen.
Sajnos ennél egyértelműbb egyszerűbb választ erre nem lehet adni. Ám ez nem helyettesíti az alapvető óvatosságot hogy bankkártya adatokat idegeneknek SEM adunk ki, és egyéb szermélyes információkat sem...

Kipróbálnád az ingyensms küldést?
Rajta! Klikk a Denniss féle Ingyensms küldés oldalára és már mehet is!

Kérdésed maradt volna?
Tedd fel telefonon, Skype-on, vagy akár emailben, sőt immáron az Ingyen SMSküldő szolgálat oldalán is kérdezhetsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése